Páraáteresztő, teljes deszkázatra is fektethető alátétfedés teljes szarufamagasságot kitöltő hőszigetelésű tetőkhöz. A Delta® rendszer kiegészítőivel együtt lehetővé teszi a ZVDH előírásainak megfelelő vízzáró alátét szigetelés kivitelezését. Alátétfóliaként és alátétfedésként is használható. Öntapadó ragasztószegéllyel, Delta®-Foxx Pluszként a gyorsabb és szélzáró fektetésért.

0,02 m-es Sd-értékének köszönhetően biztonsággal kivezeti a teljes szarufaközt kitöltő hőszigetelésű, teljes deszkázattal rendelkező tetők szerkezetében maradt nedvességet. Így biztosított, hogy a hőszigetelés tartósan száraz és működőképes marad.

Anyaga:
Nagy szakítószilárdságú PES speciális flíz, páraáteresztő és vízzáró diszperziós réteggel bevonva.


Fektetése:
A Delta®-Foxx 270 g/m2-es tömege optimális a könnyű és biztonságos fektetéshez. Fektetéskor nincsenek formai elváltozások, gyűrődések, hullámok. A nagy szakítószilárdságú speciális flíznek köszönhetően probléma nélkül járható a deszkázaton. A Delta®-Foxx, Delta®-Foxx Plusz alsó oldala nem akad a deszkázat szálkáiba, könnyen igazítható és fektethető, ezáltal gyorsabb a munkavégzés, csökkenek a költségek. Erős napsütés esetén sem vakítja a tetőn dolgozókat.

Műszaki adatok:

Éghetőség éghetőségi osztály E, EN 13501-1
Szakítószilárdság kb. 300N/5 cm
Vízzáróság vízzáró (DIN EN 13111)
Sd-érték kb. 0,02 m
 Hőállóság  -400C - +800C
Tömeg  kb. 270 g/m2
Tekercssúly  kb. 20 kg
 Tekercshossz  50 m
 Tekercsszélesség  1.50 m

 

Kiegészítők:
DELTA-PREN

Sűrűn folyékony, extrém erős, speciális ragasztóanyag, tartós ragasztóképességgel. Vízzáró alátéttető - Delta-Foxx-szal és a Delta rendszer kiegészítőivel - kialakítása esetén a Delta-Foxx fólia ragasztásához.

DELTA-FLEXX-
BAND F 100

Nyútjható ragasztószalag nagy ragasztóerővel. Sarkok ragasztásához kitűnő. Nyújtható bitumenkaucsuk ragasztóanyag, speciális flízen.

DELTA-THAN

Univerzálisan használható tubusos ragasztóanyag. Nagyobb biztonságot nyújt a kültéri csatlakozásoknál. Tartósan rugalmas tubusos ragasztóanyag, speciális kaucsukból.  

DELTA® FOXX PLUSZ fektetési útmutató - pdf


DELTA® FOXX PLUSZ termék ismertető - pdf