Tetőfedőanyagok és építőanyagok

Jelentős szerepet tölt be a hazai építőanyag kereskedelmi piacon. Vonzáskörzetében kiemelkedően teljesít a tetőfedő anyagok eladásában. Olyan anyagokat értékesítünk, amik minőséget képviselnek és amikben mi is hiszünk.

Tetőfedőanyagok és építőanyagok Előnyünk még az a kivitelezői szakember gárda aki mögöttünk áll. Megbízható jó tetőépítő szakembert mindig tudunk ajánlani! Látogasson el üzletünkbe, vagy kérjen árajánlatot most kattintson!

Székesfehérváron és környékén díjmentes helyszíni felmérést is vállalunk, ami alapján el tudjuk készíteni a tetőfelújítás komplett árajánlatát.

Székesfehérváron és környékén díjmentes helyszíni felmérést is vállalunk, ami alapján el tudjuk készíteni a tetőfelújítás komplett árajánlatát.

Megfelelő tetőfedőanyagot találni nem könnyű dolog. Ma már óriási a választék és egy szakember segítsége nélkül könnyen rosszul dönthetünk. Szakembereink a tetőfedő anyagok specialistái. Tetőfedő anyag szakkereskedésünkben kizárólag minőségi tetőfedőanyagokat talál, a legnevesebb tetőfedő anyag márkák teljes kínálatát, többet között a Gerard, Tondach, Creaton, Terrán és Bramac ismert márkák termékeit. Gerard zsindely, hódfarkú és egyéb tetőfedő anyagok között megtaláható a Gerard tetőcserepek teljes választéka. Olvassa el miért éri meg a Gerard tető. A Tondach tetőfedő anyagokra több mint 30 év garanciát vállal a gyártó. A Tondach tetők széles választékát keresd nálunk. A Bramac tetőfedő anyagok, tetőcserepek esetén is 30 év garanciát vállal a gyártó, érdemes mielőbb megismerni a Bramac tetőcserepek széles választékát. Miért Terrán cserép? Miért Terrán betoncserép? A Terrán cserepeket keresse bátran üzletünkben. A tetőfedőanyagok mellett székesfehérvári tető szakkereskedésünkben megtalálhatók még alátéthéjazatok. Dörken alátéthéjazatok fontos szerepet töltenek be abban, hogy a tetőfedő anyag alá bejutó nedvesség kárt tegyen a szerkezetben. Roto és Velux tetőtéri ablakok. Roto tetőablak szakértő oldalunkat is érdemes meglátogatnia. Thermofloc és Rockwool hőszigetelések, Galeco ereszcsatornák és Shiedel kémények, kéményrendszerek. Tudja meg 20 érvünket a Shiedel kéményrendszerek mellet most. Shiedel az építőiparban felhalmozott több évtizedes tapasztalata a kéményrendszerek tervezésében és gyártásában is pontosan nyomon követhető. Schiedel kéményrendszerekről bővebb infót olvashat oldalunkon, vagy kérdezzen bátran szakértő kollégáinktól. Rockwool hőszigetelést sokan keresik nálunk. Tudja most meg, hogy miért népszerű: Rockwool hőszigetelés. Rockwool kőzetgyapot kiváló hőszigetelő tulajdonságát a gyapjúszálak között megtalálható levegő biztosítja. A Rockwool homlokzati hőszigetelés mellett, válaszfalak és magastetők szigetelésére is használják a szakemberek. Rockwool kőzetgyapot hőszigetelés székesfehérvári telepünkön személyesen is megtekinthető. Szakértőnk segít a választásban. Thermofloc hőszigetelő rendszer  tökéletes tető, fal és padlószigetelésre. Befújható a Thermofloc hőszigetelés a tetőtérbe. Kiváló megoldás hőszigetelésre. Tudjon meg most többet a Thermofloc hőszigetelésről. Tudta? Roto 10 éves garanciát biztosít termékeire Roto tetőtéri ablak garancia. Roto tetőablakok széles választékában Ön is biztosan megtalálja a megfelelőt. Roto Designo és Roto Q termékek megtalálhatók nálunk. Előregyártott tetőszerkezetet is beszerezhet nálunk. Mit érdemes tudni az előregyártott tetőszerkezetekről? Székesfehérvári tetőszakértőként segítünk Önnek az előregyártott tetőszerkezetek kapcsán is. Székesfehérvár mellett természetesen Fejér megyében, illetve az egész országba kiszállítjuk termékeinket. Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran.

Kérdezzen bátran! Segítünk Önnek!

Kérdezzen bátran! Segítünk Önnek!