Felső kilincses
karbantartást nem igénylő poliuretán ablak

Energetikailag optimalizált új felső kilincses tetőablakunk melegen tartja a házát, és lehetővé teszi, hogy kevesebb energiát használjon. Új, innovatív VELUX ThermoTechnology™ hőszigetelő rendszerünknek és a speciális gumitömítésnek köszönhetően ez az ablak kiemelkedő hőszigetelési és légzárási tulajdonságokkal rendelkezik.

Fő jellemzők

ThermoTechnology™ és speciális gumitömítés
Új, korszerű VELUX ThermoTechnology™ hőszigetelő rendszerünk az ablakot erős pajzzsá változtatja a széllel és hideg levegővel szemben. Speciális gumitömítéssel kombinálva az ablak fokozott energiahatékonyságot és légzárást biztosít.

Belső biztonsági üveg

A ragasztott belső üvegnek köszönhetően nyugodtan alhat, dolgozhat vagy játszhat a tetőablak alatt. Ha az üveget olyan erős ütés éri, amelynek következtében eltörik, nem hullik darabokra és nem esik le a padlóra. Ideális megoldás, ha extra biztonságra és nyugalomra vágyik.


Karbantartást nem igénylő ablakok
Az átlátszó lakk helyett választhatja a karbantartást nem igénylő felületű ablakokat is, melyek nagyon hasznosak a fürdőszobában és a konyhában. A minden környezetbe tökéletesen illeszkedő, vízálló poliuretán bevonat védi a fa belsőt a nedvességtől.

Termékjellemzők:
- Kiváló minőségű egybeöntött poliuretán bevonat fehér lakkfestéssel
- Az ablakszárny felső részén elhelyezett nyitószerkezettel, könnyen nyitható-zárható, az ablak alatti tér bútorozható
- Kilincsbe épített szellőzőnyílás és tisztítható por- és rovarszűrő betét
- Karbantartást nem igénylő belső felület
- Karbantartást nem igénylő külső borítás
- Tetőhajlásszög 15° és 90° közötti hajlásszögű tetőbe építhető
- Anyag: Poliuretán bevonat a belső famagon, Edzett külső üveg, Ragasztott belső üveg, P2A/1B1, Lakkozott alumínium, ThermoTechnology™ hőszigetelés