Ez az új VELUX tetőablak energiaoptimalizált, innovatív szigetelőanyagokkal gondoskodik az Ön jó közérzetéről és az energiafelhasználás csökkentéséről. Ezen felül speciális gumitömítéssel rendelkezik, amely jobb légzárást nyújt, az extra biztonságról pedig ragasztott üveg gondoskodik. Az újonnan tervezett cink alsó kilincs különösen alkalmassá teszi az ablakot magasan,de kézzel még elérhető magasságban történő beépítésre, magas térdfal esetén.

Fő jellemzők

ThermoTechnology™ és speciális gumitömítés
Új, korszerű VELUX ThermoTechnology™ hőszigetelő rendszerünk az ablakot erős pajzzsá változtatja a széllel és hideg levegővel szemben. Speciális gumitömítéssel kombinálva az ablak fokozott energiahatékonyságot és légzárást biztosít.


Belső biztonsági üveg
A ragasztott belső üvegnek köszönhetően nyugodtan alhat, dolgozhat vagy játszhat a tetőablak alatt. Ha az üveget olyan erős ütés éri, amelynek következtében eltörik, nem hullik darabokra és nem esik le a padlóra. Ideális megoldás, ha extra biztonságra és nyugalomra vágyik.

Termékjellemzők:
- Kiváló minőségű fenyő kétrétegű felületkezeléssel
- Cink bevonatú alsó kilincs a magasan beépített ablak kényelmes működtetéséért
- Kétfokozatú szellőzőnyílás és beépített por- és rovarszűrő betét
- Karbantartást nem igénylő külső borítás
- Tetőhajlásszög 15° és 90° közötti hajlásszögű tetőbe építhető
- Anyag Rétegragasztott fenyő, Edzett külső üveg, Ragasztott belső üveg, P2A/1B1, Lakkozott aluminium, ThermoTechnology™ hőszigetelés