„DOMINO“ - Az egyenes vonalú sima tetőcserép
- Formai és technikai következetesség

- Hátoldali bordás technológia a stabilitásért és a kondenz víz elvezetésért
Színválaszték:

Egy valódi kerámia cserép egyedülálló előnyeinek a mai modern dizájn elképzeléseivel történő rendkívül jól sikerült párosítását alkottuk meg a „DOMINO“ cserepekkel. Maximális formális kifejezőerő, illetve a fölösleges stíluselemekről való teljes lemondás jellemzi a "DOMINO" markáns megjelenését. Ugyanakkor optimális működőképességről és gazdaságosságról tesz tanúbizonyságot - a tetőfedők és az építtetők számára egyaránt. A „DOMINO“ valóban szó szerint egy nagyon szép példa az igazi márkaminőség elsőbbségére. A lépcsőformájú átfedések megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szemét behullása ellen. Egy cserép, amely halad a korral – minden olyan építtető házának a tetejére, akik becsülik az egyenes vonalúságot.
Műszaki adatok:

Méret: kb. 257 x 436
min. kb.  köz. kb.  max. kb. 
Fedési szélesség:  223 mm 224 mm  225 mm
Fedési hossz: 343 mm  348 mm  354 mm 
max. kb.  köz. kb./td> min. kb.
Cserépigény:  13,1 db./m²   12,7 db./m² 12,4 db./m² 
Súly:  kb. 4,0 kg/db.  kb. 50,8 kg/m² 
Minipack: 4 Darab   Raklap: 240 Darab  


A részletes áramlástechnikai vizsgálatok a „Domino“ termékünknek átlagon felüli eső elleni biztonságot nyújtottak. A műszakilag kiforrott hornyok által akár
20°esetén aláfeszítéssel (CREATON „UNO“),
18° esetén hegesztett vagy ragasztott aláfedéssel, (CREATON „DUO“),
16° esetén vízzáró alátéttel (CREATON „TRIO“) érik el a- jótállási feltételeink keretében rögzített - szükséges eső elleni biztonságot. A tetőaljzat kialakításával kapcsolatban szívesen adunk tanácsokat. A léctávolságoknál a minimális/maximális határterületen rendelés esetén feltétlenül tüntesse fel a lécszélességet! A nyersagyag természetes eltérései miatt enyhe szín- és méretváltozások alakulhatnak ki.