BALANCE“ - Kiegyensúlyozott forma, arányok és gazdaságosság
- kedvező ár-érték arány az XXL formának köszönhetően
- nagy eltolhatóság
- felhelyezési előnyök a 3 stabil akasztófülnek köszönhetően

A „BALANCE“ a tető kialakításának teljesen új dimenzióit nyitja meg a gazdaságosság és a dizájn területén. Első osztályú minőségén és főként a nagyméretű, de a kisebb tetőkhöz is megfelelő harmonikus arányain kívül a gazdaságos felhelyezés és a magas fokú biztonság gondoskodik a tökéletesített korcolási technika alkalmazás által a tartós értékállóságról , ezáltal a „BALANCE“ egy igazi sikertermékké válik.
Kb. 8,4 db/m² tetőcserép-szükségletével a CREATON egy olyan cserepet kínál, amely azon túlmutatóan, hogy páratlan minőségről tesz tanúbizonyságot és figyelemreméltóan szép, az ár-teljesítmény viszonyában is új mércét állít fel. Meggyőző továbbá a 26 mm-es eltolhatósági tartomány, illetve a kialakított oldalbordáknak és a stabil felfüggesztőhorognak köszönhető tökéletesített statika.
 

Műszaki adatok:
Méret: kb. 323 x 502 mm
min. kb. köz. kb. max. kb.
Fedési szélesség: 274 mm 275 mm 277 mm
Fedési hossz: 406 mm 419 mm 431 mm
max. kb. köz. kb. min. kb.
Cserépigény 9,0 db/m2 8,7 db/m2 8,4 db/m2
Súly: kb. 4,4 kg/db kb. 38,2 kg/m2
Minipack: 4 Darab Raklap: 192 Darab

 A részletes áramlástechnikai vizsgálatok a „balance“ termékünknek átlagon felüli eső elleni biztonságot nyújtottak. A műszakilag kiforrott hornyok által akár 16°esetén aláfeszítéssel (CREATON „UNO“),

14° esetén hegesztett vagy ragasztott aláfedéssel, (CREATON „DUO“),

12° esetén vízzáró alátétszerkezettel (CREATON „TRIO“) érik el a- jótállási feltételeink keretében rögzített - szükséges eső elleni biztonságot. A tetőaljzat kialakításával kapcsolatban szívesen adunk tanácsokat. A léctávolságoknál a minimális/maximális határterületen rendelés esetén feltétlenül tüntesse fel a léctávolságot!

10° esetén vízzáró alátétszerkezettel (CREATON „QUATTRO“) érik el a- jótállási feltételeink keretében rögzített - szükséges eső elleni biztonságot. A tetőaljzat kialakításával kapcsolatban szívesen adunk tanácsokat. A léctávolságoknál a minimális/maximális határterületen rendelés esetén feltétlenül tüntesse fel a léctávolságot! A nyersagyag természetes eltérései miatt enyhe szín- és méretváltozások alakulhatnak ki.

Színek