A Schiedel márkanév évtizedek óta egyet jelent a hozzáértéssel, legyen szó bármilyen tüzelőberendezés füstgázelvezetéséről. A Schiedel kéményrendszereket nem csak új épületekhez ajánljuk, hanem meglévő rendszerek felújításakor is.
Ha fűtéskorszerűsítést tervez, legyen szó akár kazáncseréről vagy kandalló beépítésről, minden esetben kérje ki szakember véleményét, hiszen a kéménybélelés, kéményfelújítás- és építés speciális szakértelmet igénylő területek.

A Schiedel kéményrendszerek:

• elősegítik a tüzelőberendezés energia hatékony működését, így Ön költséget takarít meg,
• lehetővé teszik a környezettudatos életvitelt,
• a biztonságos működés révén óvják a ház lakóinak életét és értékeit,
• karaktert és stílust adnak egy épületnek.

A Schiedel az építőiparban felhalmozott hatvanéves tapasztalata alapján a kerámia béléscsövet javasolja a kémények belső anyagaként. A kerámia ellenáll a hőterhelésnek és a füstgázból kiváló agresszív anyagoknak. A Schiedel kerámia béléscsövei maximálisan ellenállnak a nedvességnek, tökéletesen füst tömörek, a kiváló alapanyagnak köszönhetően sav- és korrózióállóak. Schiedel: megbízható megoldás az otthonos lakókörnyezet megteremtése és az energia hatékony felhasználása érdekében.

A márka sikerének a titka a termékek megbízhatósága, a termékkel dolgozók hozzáértése és loyalitása, a piaci igényekhez igazodó folyamatos termékfejlesztés és értékesítési stratégia, amelyet a nemzetközi háttér tesz lehetővé. Globálisan gondolkodunk, de helyben dolgozunk.

A technológiai know-how és a több évtizedes tapasztalat biztos alap a szakértői munkához. Európában hatvanöt éve jelen lévő Schiedel csoport termék-fejlesztései elősegítik, hogy modern és komplett megoldásokkal szolgáljuk a piac gyorsan változó igényeit. Rendszereink hozzájárulnak a meghitt otthon és a kitüntetett értékkel bíró ház megteremtéséhez: nem csupán termékeket forgalmazunk, hanem olyan megoldásokat szállítunk, amelyek otthonossá varázsolják a lakóteret.

A Schiedel kémények árszínvonalát a kiváló minőség és az univerzális alkalmazhatóság igazolja. Legfontosabb célunk, hogy mindig egy lépéssel a piac előtt járjunk. Évtizedek óta mi állítjuk fel a mércét szakterületünkön. A fűtőberendezés-gyártókkal szorosan együttműködve és fejlesztéseikhez igazodva sikerült elérnünk, hogy mi diktáljuk a tempót a piac számára. És ez a jövőben is így lesz.

A Schiedel SIH kéményrendszerről bővebb infót itt talál=>Shiedel SIH kéményrendszer