A kémény béléscsöve közvetlenül érintkezik az égéstermékekkel. Ilyen használati körülmények között a samottcsõ (1100 °C hõmérsékleten kiégetett agyag) a megfelelõ mûködéshez szükséges minden tulajdonsággal rendelkezik:
-ellenállás a savhatásnak
-nagy hõállóság
-légtömörség
-hangszigetelés
-tartósság
-környezetbarát anyag
-igazolt és ajánlott minõség hosszú használatra
A Wienerberger komplett kéményrendszer három változatban választható a belsõ kerámiacsõ átmérõjétõl függõen. Mind a három csõátmérõjû kéményrendszer elérhetõ kerámia és beton köpenyelemmel is.
Szabvány:
MSZ EN 13063-1:2005+A1:2007
MSZ EN 13063-2:2005+A1:2007
Kattintson a nagyításért a képre...
30 év garancia
Szakszerû kivitelezés és rendeltetésszerû használat mellett a Kéményrendszer Klassik béléscsöveire 30 év garanciát vállalunk koromégéssel szembeni ellenállásra és savállóságra.
 
Meleg az otthonába
 
A kandalló növeli otthona kényelmét. Egy kandalló vagy cserépkályha tüze által kibocsátott hõ kellemes és egészséges, fõleg a téli hónapok alatt.
 
Biztonság
 
A Wienerberger kéményrendszer - tekintettel a kerámia béléscsõrendszer egyedülállóan elõnyös tulajdonságaira - amellett, hogy kiváló légtömörséget biztosít, a
rendszer ellenáll a hõsokknak és magas korrózió- és kopásállóságának köszönhetõen hosszú élettartamú.
Kattintson a képre a nagyításért..


 
Energetikai teljesítmény
 
Minden energetikai szempontból gazdaságos ház lelke a hatékony fûtési rendszer, fõleg ha az teljesíteni tudja a felhasználók jelenlegi és jövõbeli igényeit. A Wienerberger komplett kéményrendszer a Porotherm komplett falazati rendszerrel együtt garantálja az energetikailag hatékony otthont.
 
Ökológia
 
A fosszilis fûtõanyagoktól eltérõen a megújuló energiaforrások, mint a fa vagy a pellet, járulékos üvegházhatású gázok kibocsátása nélkül biztosítják a meleget.
 
Jelen és jövõ
 
A Wienerberger Kéményrendszer Universal termékei az Ön aktuális és jövõbeli igényeit egyaránt szem elõtt tartják. Tervezésének köszönhetõen a választás szabadságát
biztosítja a fûtõanyag kiválasztásánál is. Fûthet fával, földgázzal, pellettel vagy folyékony fûtõanyaggal is.
 
Függetlenség
 
Amennyiben úgy dönt, hogy a Wienerberger kéményrendszert építi be házába, megõrzi az otthona energetikai függetlenségét most és a jövõben is. Válassza azt a fûtési módot, amelyik a legjobban megfelel Önnek.