A prémium kategóriás, magasfényű TOSCANA LUX tetőcserepek kiemelkedő tartósságáról a többszöri felületi kezelés gondoskodik. Ragyogó fény, luxus megjelenés, kiemelkedő védelem a környezeti hatásokkal szemben - TOSCANA LUX mindig divatos fekete és sötétbarna színekben.

A Toscana Lux betoncserepek nemcsak egyedi felületi kezelést kapnak, az extrán tartós színért a gyártás szinte valamennyi fázisában többet teszünk. Ragyogó fény, luxus megjelenés valamint kiemelkedő védelem jellemzi a környezeti hatásokkal szemben. Elérhető a mindig divatos fekete és sötétbarna színekben. A Toscana Lux betoncserepek formavilága és vonalvezetése letisztult, a belőlük kirakott tetőn a tökéletes íveket nem törik meg lépcsők, vagy hézagok. A cserepek ívelése ugyan esztétikai szempontból sem elhanyagolható, de még ennél is fontosabb, hogy az ívelésnek köszönhetően a tető átszellőzése is megoldott. Ez a nyári melegben számít igazán, hiszen az optimális szellőzésnek köszönhetően az alsó szerkezetek kevésbé forrósodnak át a nyári hőségben.


A Toscana Lux betoncserepek nagy felületű építőanyagok, és ez gyors, gazdaságos építkezést tesz lehetővé, a cserepek felületén kialakított vízvetők ráadásul védik a tetőt a vízfelkúszással szemben. Ezeket a cserepeket Magyarországon gyártjuk, és minden kétséget kizáróan európai minőségű termékről van szó. Az európai szabványoknak teljes mértékben megfelel, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt CE jelölés. Mindegy, hogy mennyire szélsőséges és változékony az időjárás, a Toscana Lux betoncserepek minden körülmények között állják a sarat.
A Toscana Lux cserepeink összesen 2 különböző színben nyújtják a legmagasabb minőséget vásárlóinknak, az alapanyag mellett a cserép a különleges bevonatának köszönheti a tartósságát.

 

Kiemelt terméktulajdonságok

  • Méret (cm):  33 x 42
  • Elemszükséglet (kb.): 10 db/m2
  • kg/db: 4,5
  • db/raklap: 240
  • Garancia: 50 év