Hosszú élettartam és hagyományos elegancia jellemzi a Leier betoncserepeit. Ezek közül a Toscana Classic cserepeink a mediterrán típusú épületekhez hasonló klasszikus tetők építését segítik elő.

 

A formán túli egyediséget a többféle színezési lehetőség biztosítja. Ezentúl a letisztult vonalvezetés valamint az elemek tökéletes illeszkedése gyors és gazdaságos tetőfedést tesznek lehetővé. A Leier tetőfedő rendszerek gazdaságos és esztétikus tetők kialakítását teszik lehetővé, betoncserepeink bármilyen építészeti megoldással jól harmonizálnak. A hullámos Leier cserepek elsősorban védelmi funkciót látnak el, hiszen a megépített tetőnek az az elsődleges feladata, hogy az időjárás viszontagságaitól megvédje az ingatlant. Természetesen jogos elvárás, hogy a tető amellett, hogy 100%-os védelmet nyújt, még legyen szép is. A Leier betoncserepei ennek az igénynek is maximálisan megfelelnek.

A letisztult vonalvezetés és az elemek tökéletes illeszkedése gyors és gazdaságos tetőfedést tesz lehetővé. Szükség is van a pontos és megbízható illesztésekre, napjaink olykor teljesen kiszámíthatatlan időjárásának köszönhetően előtérbe kerültek azok az építőelemek, amelyek extrém körülmények között is biztos védelmet nyújtanak a házaknak.

 

Kiemelt terméktulajdonságok

  • Méret (cm):  33 x 42
  • Elemszükséglet (kb.): 10 db/m2
  • kg/db: 4,5
  • db/raklap: 240
  • Garancia: 50 év