A magas minőségi követelményekkel lépést tartva a Schiedel folyamatosan dolgozik azon, hogy innovatív termékfejlesztéseivel igazodjon a fűtés és kéménytechnika meg nem álló műszaki fejlődéséhez. A folyamatosan emelkedő energia árak, és a készletek végessége miatt szükségessé válhat, hogy másfajta fűtési rendszerre térjen át. Nem biztos, hogy ez a közeljövőben bekövetkezik, de egy ház generációknak épül. A Schiedel ABSOLUT kéménye azonban tökéletesen alkalmas a tüzelőanyag váltásra, és egy egészen új dimenziót nyit. Az, hogy melyik tüzelőanyagot fogja előnyben részesíteni a jövőben nem kis mértékben függ a megjósolhatatlan politikai, ökológia és szociális tényezők változásától.
A Schiedel ABSOLUT kéményrendszerre biztosan számíthat. Mind a kondenzációs gázkazánok, mind az alacsony füstgáz hőmérsékletű olajkazánok, ill. a szilárd tüzelésű fűtőberendezések esetében a Schiedel ABSOLUT tökéletesen biztosítja a fűtőanyag energiájának optimális felhasználását. 

MINDEN TÜZELŐANYAGHOZ ÉS TÜZELŐBERENDEZÉSHEZ ALKALMAS

Szabad választási lehetőség a tüzelőanyagok és a tüzelő-berendezések tekintetében. Ezt a szabadságot már a kezdetektől meg kell tervezni. Nézzük például a kazánválasztást. Erről sokszor csak a szerkezetkész állapot befejezése után döntenek. A köztes időben lehetősége van mérlegelni és nyugodtan dönteni, hogy a piacon kínált több ezer típusból melyiket részesíti előnyben. Az ABSOLUT kémény lehetővé teszi a fűtőanyag-választást is. Most és a jövőben is alkalmas bármely tüzelőanyag esetében; maximálisan felkészülten áll a jövőbeni gazdasági fejlődésre és fűtéstechnikai kihívásokra egyaránt. Akár földgázról, fűt olajról, szénről, fáról vagy pelletről van szó: az energia hordozóról bármikor szabadon dönthet ma és holnap is. A második kéménykürtő kiszolgálja a cserépkályhát vagy a kandallót, akkor is, ha nem most, hanem csak később köti rá.
A Schiedel ABSOLUT kéménnyel felkészülten áll a fűtési mód változásaira. Még a napenergiával üzemelő berendezések esetében is.

GYORS, EGYSZERŰ ÉS HIBÁTLAN ÉPÍTÉS
AZ EGYEDÜLÁLLÓ KÖPENYTÉGLA, AZ IPARI KERÁMIA CSŐ ÉS A KÉSZ KÉMÉNYLÁB GYORS, EGYSZERŰ ÉS HIBÁTLAN ÉPÍTÉST TESZNEK LEHETŐVÉ.
TOVÁBB A RENDSZER FELÉPÍTÉSÉNEK MEGTEKINTÉSÉHEZ.

NÉGYSZERESEN EGYSZERŰBB
EGYSZERŰ VÁLASZTÁS A családi és ikerházakban a felhasználási esetek 85%-át ki lehet elégíteni a Schiedel ABSOLUT 18-as és 14-es belső átmérőjű kéményekkel. Ezt az MSZ EN 13384-1 szabványnak megfelelő méretezési diagramok garantálják.
EGYSZERŰ LOGISZTIKA
Az egységcsomagokban előre összekészített alkatrészek segítségével gyerekjáték a pontos készletezés és szállítás. Az egyes készlettípusok egymáshoz rendelése egyszerűvé és gyorssá teszi a csomagolást és a szállítást.
EGYSZERŰ KÉSZLETGAZDÁLKODÁS
Se túl kevés se túl sok elem. Optimális és rövid határidejű raktári kiszolgálás.
EGYSZERŰ ÉPÍTÉS
A Schiedel ABSOLUT kiütéssel győz a gazdaságosság tekintetében: két szer gyorsabban és határozottan egyszerűbben lehet felépíteni, ez pénzt és időt takarít meg Önnek.
 

ABSOLUT Blower-door előlap építesi útmutato_2012 - pdf


Absolut építesi utasítas- pdf


ABSOLUT TAJ készlet 2012- pdf


Absolut teljesitmény nyilatkoza - pdf


Fóliacsatlakozó készlet beltér - pdf


Fóliacsatlakozó készlet beltér - pdf


Tervezési segédlet - pdf