4 rétegű, energiatakarékos légzáró és párafékező fólia minden tetőkonstrukcióhoz. Öntapadó ragasztószegéllyel Delta®-Reflex Pluszként, a gyorsabb, légzáró fektetésért.

A Delta®-Reflex/Delta®-Reflex Plusz egyenértékű diffúziós légrétegvastagsága több mint 100 m. Ez a magas érték biztonsággal, hosszútávon megóvja a tetőkonstrukciót és a hőszigetelést a pára okozta károsodásoktól.
Előnyei: 10 %-kal jobb hőszigetelést biztosít, az embert érő elektromágneses sugárzások 30 %-át leárnyékolja, 50 %-os hőreflektáló hatással rendelkezik, 100 %-os biztonságot nyújt a lég- és párazárásban. Szakítószilárdsága 450 N/5 cm, nehezen éghető, a DIN 4102 sz. szabvány szerint: B1.

Anyaga:

Egy teljesen átlátszó poliészter fólia és egy hálóerősítésű polietilén fólia közé vízzáróan és korrózió mentesen beágyazott alumínium réteg.

Fektetése:

Rétegfelépítésének és anyag-összetételének köszönhetően könnyen és rugalmasan beépíthető. Robosztussága, nagy szakítószilárdsága (450 N/5 cm) megakadályozza az anyag be-és továbbszakadását a fektetés során. Rugalmas anyaga lehetővé teszi a gyors beépítést, még a nehezen hozzáférhető helyeken is.


Műszaki adatok

Éghetőség B1, nehezen éghető a DIN 4102 sz. szabvány szerint.
(Bizonyítvány száma: Z-PA-III/2. 1268)
Szakítószilárság kb. 150/130 N/5, a DIN EN 12311 szerint
Sd-érték száraz környezetben kb. 5m
nedves köebyezetben kb. 0,2m
Tömeg 90 g/m2
Tekercssúly 9 kg
Tekercshossz 50m
Tekercsszélesség 1,50 m


Kiegészítők:
DELTA-TIXX

Tubusos sűrű ragasztóanyag, a légzáró és párafékező fólia szorítóléc nélküli csatlakozásaihoz, beltérben . Sűrű, állékony ragasztóanyag. Oldószermentes.

DELTA-FLEXX-
BAND F 100

Nyútjható ragasztószalag nagy ragasztóerővel. Sarkok ragasztásához kitűnő. Nyújtható bitumenkaucsuk ragasztóanyag, speciális flízen.

DELTA-LIQUIXX

Kenhető csomóponti tömítőanyag a nehezen kialakítható részletképzésekhez.
Ideális kül- és beltéri légzáró csatlakozások kialakításához, tető- és falkonstrukciókhoz egyaránt. Pasztaszerű, struktúr-viszkózus tiszta akrilát diszperzió.

DELTA-POLY-BAND P 100

Alumíniumgőzölt ragasztószalag a DELTA-REFLEX fóliához. Alumíniumgőzölt, nagy szakítószilárdságú ragasztószalag. Nagy ragasztóerővel és tartós ragasztóképességgel.

DELTA-KOM-BAND K 15

Előpréselt, akrillal átitatott lágy, habszivacs tömítő szalag, nagy tömítési teljesítménnyel. Előpréselt, akrillal átitatott lágy, habszivacs tömítő szalag, nagy tömítési teljesítménnyel.
Vastagság: 4/17 mm.