DELTA-XX PLUS® STRONG

A rendkívüli szakítószilárdságú DELTA-XX PLUS® STRONG alátétfóliára mindig számíthat, mert bizonyítottan hosszú élettartammal rendelkezik. Ez annyit jelent, hogy a teljes szarufaközt kitöltő hőszigeteléssel rendelkező tetőszerkezeteknek - akár deszkázottak, akár deszkázat nélküliek - hosszú távon védelmet nyújt. Rendkívüli szakítószilárdságát hálóerősítésének köszönheti. Az időjárás hatásainak ellenáll.

A DELTA-XX PLUS® STRONG fóliát kifejezetten a nagy léctávolságú tetőszerkezetekhez fejlesztették ki, maximális biztonságot nyújt a beépítés során.

Előnyök

 • Bizonyítottan tartós
  A DELTA-XX PLUS® STRONG bizonyítottan hosszú élettartammal rendelkezik. Ezt a tulajdonságát különböző vizsgálatok során, a legkeményebb körülmények között kellett bizonyítania. Az alátétfóliákra vonatkozó ETA szintén megerősíti a kitűnő teljesítményt és ellenállóképességet.
 • 30 év garantált működőképesség
  A DELTA-XX PLUS® STRONG fóliánkra 30 év garanciát vállalunk - és mi nem csak a fólia cseréjét vállaljuk, hanem annak szakszerű beépítéséről is gondoskodunk. Ez a mi ígéretünk az Ön biztonsága érdekében! Ha garanciális igénye merülne fel, mi azonnal és zökkenőmentesen megoldjuk a problémáját. Ön nyugodtan hátradőlhet.
  Tovább a garancia részletes feltételeihez.
 • Integrált öntapadó ragasztósáv
  Különösen praktikus a fólia mindkét hosszanti oldalán megtalálható dupla ragasztósáv, mellyel az átlapolások leragasztása gyorsan, egy lépésben megoldható. Ráadásul ez az integrált ragasztószegély megakadályozza a hideg levegő és a nedvesség hőszigetelésbe jutását. Mindezeknek köszönhetően hatékony, kényelmes és költségtakarékos.
 • Rendkívüli szakítószilárdság
  A fólia négy rétegből áll: egy fólia-film kombináció integrált, erős hálóerősítéssel. Ennek köszönhető, hogy a DELTA-XX PLUS® STRONG különösen robusztus, és nagy szakítószilárdságú. Fektetése így különösen biztonságos, ráadásul hosszú távú védelmet garantál.

A DELTA-XX PLUS® STRONG megfelel a DIN 4426 szabvány követelményeinek. (Beesés elleni védelem: nagyformátumú cserepekhez alkalmazott megnövelt léctávolság esetén)

Alkalmazás

A DELTA-XX PLUS® STRONG a legkülönbözőbb tetőszerkezetekhez alkalmas: legyen szó akár egyszeres, akár kétszeres átszellőztetésű, akár deszkázott akár deszkázat nélküli tetőszerkezetről. Ráadásul ideiglenes fedésként már az építési fázis alatt is (max. 4 hétig) megbízható védelmet nyújt az időjárás hatásai ellen. Beépíthető előfedésként fémlemezfedés, szálcementlapok, vagy természetes palafedés alá, valamint zárt burkolatú átszellőztetett homlokzatok homlokzati fóliájaként.

 

Teljesítménynyilatkozat:

https://www.doerken.com/hu/hu/content/preview/29498/file/DELTA-XX PLUS STRONG.pdf