Hálóerősítés nélküli légzáró és párafékező fólia magastetőkhöz.
 
A több mint 100 m-es Sd-értékének köszönhetően a belülről kifelé ható páradiffúziós folyamatoknak képes annyira ellenállni, hogy a DIN 4108 szabvány kondenzvíz képződésére vonatkozó előírások betartását télen is lehetővé teszi.


Anyaga:

Funkcióbiztos speciális polietilén fólia.
 
Fektetése:

A Delta® DAWI GP átlapolásai Delta®-Multi Banddal ragaszthatók. Az oromfalhoz, talpszelemenhez, kéményhez való csatlakoztatásokat a Delta®-Tixx tubusos ragasztóanyaggal tesszük légzáróvá. Vakolatlan falhoz Delta®-Kom Banddal csatlakoztatjuk. A Delta® DAWI GP fektethető a szarufákkal párhuzamosan és a szarufákra merőlegesen is, rögzítése tűzőgéppel vagy széles fejű szeggel történik. A rögzítési pontokat ragasztószalaggal vagy szorítóléccel le kell zárni.Műszaki adatok

Éghetőség B2, normál éghetőség a DIN 4102 sz. szabvány szerint
Sd-érték több mint 100m
Hőállóság -400C - + 800C
Tömeg  kb. 180 g/m2
Rollengewicht  ca. 18 kg
Tekercshossz  25 m / 50m
Tekercsszélesség  4m / 2m


Kiegészítők:
DELTA-MULTI-BAND

Univerzális ragasztószalag rendkívül nagy ragasztóerővel, praktikus tépőszegéllyel, tartós ragasztóképességgel. Kül- és beltérben egyaránt alkalmazható. Rugalmas, nyújtható tiszta akrilát ragasztóanyag.

DELTA-TIXX

Tubusos sűrű ragasztóanyag, a légzáró és párafékező fólia szorítóléc nélküli csatlakozásaihoz, beltérben . Sűrű, állékony ragasztóanyag. Oldószermentes.

DELTA-KOM-BAND K 15

Előpréselt, akrillal átitatott lágy, habszivacs tömítő szalag, nagy tömítési teljesítménnyel. Előpréselt, akrillal átitatott lágy, habszivacs tömítő szalag, nagy tömítési teljesítménnyel.
Vastagság: 4/17 mm.

DELTA-LIQUIXX

Kenhető csomóponti tömítőanyag a nehezen kialakítható részletképzésekhez.
Ideális kül- és beltéri légzáró csatlakozások kialakításához, tető- és falkonstrukciókhoz egyaránt. Pasztaszerű, struktúr-viszkózus tiszta akrilát diszperzió.